bijuterii SYBB...Bijuterii confectionate manual, majoritatea unicat.

Bine ati venit pe blogul meu…bijuterii SYBB si multumesc pentru vizita! Aici veti gasi bratari, cercei, coliere, bratari, bratari Hamsa, pentru toate gusturile si ocaziile. Bijuteriile, unicat sau in serie mica, sunt confectionate din argint, pietre semipretioase ( turcoaz, ametist, malachit, coral, jad ) si piele naturala.
Fiecare produs are trecut materialul din care este executat si dimensiunile.Daca doriti un model dar alta culoare material sau dimensiune, puteti specifica printr-un mail sau telefonic. Fiecare bijuterie are scris in dreptul ei, un cod. Cand veti face comanda, folositi acel cod pentru a preveni potentiale confuzii.

Livrarea produselor se face prin posta romana (cu plata ramburs), taxa de transport de 10 ron urmand a fi suportata de catre cumparator, exceptie facand comenzile de peste 100 ron, caz in care taxele postale vor fi suportate de catre ''bijuteriiSYBB''.Imediat ce comanda este primita, va voi trimite un email de confirmare in care va voi da toate detaliile de plata. Email-ul va fi trimis de pe adresa de mail: bijuteriisybb@gmail.com . Va rog sa verificati si casuta spam, deoarece de multe ori va ajunge acolo. Neconfirmarea comenzii in timp de 7 zile, duce la anularea acesteia.
Pentru orice alte informatii, ma puteti contacta, pe mail ( bijuteriiSYBB@gmail.com ) sau pe messenger ( bijuteriisybb@yahoo ).
INAINTE DE A DA COMANDA, VA ROG SA CITITI CU ATENTIE DETALIILE PRODUSULUI SI CONDITIILE DE LIVRARE. Multumesc!
















































































































































































bijuterii SYBB Headline Animator

FACETI CAUTARI IN ACEST BLOG:

vineri, 20 mai 2011

▼P Bijuterii pentru picioare

P  1  Bratara  talisman  pentru  glezna     45lei


 
P  1  Bratara  talisman  pentru  glezna     45lei


Bratara este  realizata din elemente de argint tibetan si obecte magice: broscuta testoasa, cheita, spirala, bufnita, cercuri-LOVE si amuleta  Hamsa.
Prin  combinatia  tuturor acestor avem  o bratara  magica care  aduce noroc  si intelepciune , iubire  si armonie,protectie  si intelegere de sine.
Mai multe  despre  semnificatia  amulet Hamsa, obiectele magice
( broscuta  testoasa, bufnita, spirala, cercul magic-LOVE si  argintul  tibetan, puteti  afla  citind  postarea ‘‘Talismane, amulete si obiecte magice.Pietre  semipretioase. Semnificatii.Argintul  tibetan .’’ din  acest  blog(http://sybbbijuterii.blogspot.com/).
Trebuie  stiut ca  pietrele  semipretioase   reactioneaza   negative  la  parfum, saruri  si  agentii  de  curatare!
Circumferinta  - bratarii :  33cm;
Pret: 45 lei
Pretul  se refera la o singura bucata.
Stoc: 1buc.   UNICAT!!
Datorita setarilor monitorului, nuanta de culoare a produsului poate fi usor diferita.
INAINTE  DE  A PLASA  O COMANDA,  VA  ROG SA  CITITI  CU  ATENTIE  DETALIILE   PRODUSULUI  SI  CONDITIILE DE  LIVRARE!Multumesc!